PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA za proizvođača prehrambenih proizvoda
- Autori: CVEJANOV SVETOMIRKA , KALUĐERSKI SMILjKA , TOŠIĆ BORISLAVA
 - KB broj: 22564
 - Raspoloživost: RASPRODATO
 
- 
              
Cena za onlajn poručivanje sa uračunatim PDV-om
 - 
              
931,70Рсд./Rsd.
 
| Dodatne informacije | |
| ISBN | 978-86-17-15392-0 | 
| Povez | |
| Godina izdanja | 2008 | 
| Broj izdanja | 5 | 
| Status izdanja | Prerađeno | 
| Stranica | 0 | 
| Pismo | Ćirilica | 
| YouTube | |
| Odlomak knjige | |
Povezani Proizvodi
ANATOMIJA I FIZIOLOGIJA DOMAĆ...
ANATOMIJA I FIZIOLOGIJA DOMAĆIH ŽIVOTINJA - za uzgajivača stoke i veterinarskog tehničara u prvom..
862,73Рсд./Rsd.
BIOLOGIJA – za 2. razred gimn...
BIOLOGIJA – za 2. razred gimnazije prirodno-matmatičkog smera i za 2. razred poljoprivredne škole..
816,75Рсд./Rsd.
Stočarstvo sa ishranom za 1.-...
Stočarstvo sa ishranom za 1.-4. razred veterinarske i poljoprivredne škole (2013. god)..
665,50Рсд./Rsd.
BIOHEMIJA za 2. i 3. razred s...
BIOHEMIJA za drugi i treći razred srednje škole - prerada hrane - svi profili ..
740,52Рсд./Rsd.
HEMIJA udžbenik za 2. razred ...
HEMIJA udžbenik za 2. razredgimnazije opšteg tipa i prirodno-matematičkog smera i srednje stručne š..
1.076,90Рсд./Rsd.
Tagovi: Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane




      









